افت فشار خون، اختلالی است که اکثر ما حداقل برای یکبار آن را تجربه کردهایم. این وضعیت معمولاً عادی است و نیازی به درمان خاصی ندارد. اما در صورت طولانیشدن علائمتان باید علت افت فشار خون تشخیص داده شود. سپس پزشک درمان فشار خون پایین را بر اساس علت آن تجویز میکند.
سلولهای بنیادی در درمان ناباروروی زنان و مردان: هر آنچه لازم است بدانید!
اگر در معرض خطر ابتلا به بیماری های خودایمنی باشم چگونه می توانم از خود در برابر بیماری محافظت کنم؟
فشار خون به دو مکانیسم اصلی بستگی دارد: عملکرد قلب و مقاومت عروق خونی. این دو مکانیسم به همراه اثرات عوامل عصبی و هورمونی، میزان بالا یا پایین بودن فشار خون را تعیین میکنند.
سیستم ایمنی بدن در تمام سنین قابلیت حفاظت از بدن را دارد اما هر چه سن افزایش مییابد بر قدرت این سیستم افزوده میشود. در بزرگسالان به دلیل مواجه با پاتوژنهای مختلف و متعدد، این سیستم بهتر میتواند در مقابل عوامل خارجی روش دفاعی صحیح را اتخاذ کند. به همین دلیل است که بزرگسالان نسبت به کودکان کمتر دچار بیماری میشوند.
گزینههای درمان فشار خون پایین ممکن است شامل این موارد باشند:
آنتیبادی به آنتیژنها حمله میکنند و پس از قفل شدن با آنتیژن سیگنالی ایجاد میکند که باعث جذب فاگوسیتها یا سایر سلولهای کشنده به سمت آنتی ژن میشود.
شکل ۱: محل قرارگیری سلول های سیستم ایمنی بیماریهای عفونی
برای دسترسی سریع به محتوای متن از لینکهای زیر استفاده کنید:
طی حمله پاتوژن ممکن است سیستم ایمنی موادی را آزاد کند که باعث افزایش دمای بدن شده و موجب شوند که فرد تب کند.
مکانیسم اکتسابی به کمک مکانیسم ذاتی آنتیبادی تولید میکند تا از بدن در برابر عوامل بیگانه محافظت کند. در نتیجه، اگر بدن دوباره با پاتوژنهای قبلی مورد حمله قرار گیرد با سرعت بیشتری آنتیبادی را تولید کرده و عفونت را از بین میبرد.
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.
این داروها از تجزیه نشاسته جلوگیری کرده و به کاهش گلوکز خون کمک میکنند. افراد باید این داروها را در کنار اولین لقمه غذا مصرف کنند.
بهعنوان مثال تزریق به گرفتگی ماهیچه پا داخل شکم، انسولین را به سرعت به بدن تحویل میدهد. انسولینی که از طریق قسمت تحتانی کمر و باسن به جریان خون میرسد مدت بیشتری طول میکشد تا جذب بدن شود.